AVD Digital
AVD Digital
  • 37
  • 468 195 730
  • 100
  • Iscritto il giorno 9 mag 2015
AVD Digital is a new digital content distribution & publishing company that offers to the partners the solution for everything they need to sell, manage and monetise their content online.

Video
M0NDI - R.R
M0NDI - R.R
8 giorni fa
Follow Mondi on Instagram: instagram.com/zogajarmond/ Camera/Edited: Endrit Rrahimi Lyrics: Mondi
BUTRINT IMERI x NIMO - DREAM GIRL
BUTRINT IMERI x NIMO - DREAM GIRL
Mese fa
Stream or Download „DREAM GIRL“ by BUTRINT IMERI & NIMO here 🎧 umg.lnk.to/DreamGirl 🎧 Produced by BigBang (REDBOX Entertainment) Written by Butrint Imeri, Nimo & BigBang Film by: Supercut Directed by: Besian Durmishi Produced by: Adea Kelmendi ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ BUTRINT IMERI on Instagram: instagram.com/Butrint_Official NIMO on Instagram: instagram.com/NIMO ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Adelina Berisha ft. Egoo - Coco
Adelina Berisha ft. Egoo - Coco
Mese fa
Follow Egoo: instagram.com/egoo.official/ Follow Adelina: instagram.com/adelinnaberisha Produced by : EGOO Lyrics : EGOO Instrumental: LennonBeats Record Mix/Master: Cricket Music DoP : Adonis Krasniqi Directed by : Alban Selimaj Makeup by : makeupbySUELA / Ditjona Tarjani Stylist: Miranda Dupi Choreography : Ceni Meshi Dancers : City Star Hair by : Trio Esat Cay Executive Producer : Petrit Becaj
DON XHONI - AJO DON
DON XHONI - AJO DON
2 mesi fa
Lyrics: Don Xhoni Beat: K-Master Rec: PINT Studio Produced: K-Master Directed by Alban Selimaj ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ DON XHONI on Instagram: instagram.com/don_xhoni/ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ℗ & © AVD Digital & DON XHONI. All Rights Reserved.
Butrint Imeri - Hajt Hajt
Butrint Imeri - Hajt Hajt
3 mesi fa
Stream or Download „Hajt Hajt“ by BUTRINT IMERI here 🎧 avd.lnk.to/HajtHajt 🎧 Produced by BigBang (REDBOX Entertainment) Written by Butrint Imeri & BigBang Directed by Entermedia Published by AVD Digital Executive Producer: '96 ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 96 on Instagram: instagram.com/96mgmt Butrint on Instagram: instagram.com/Butrint_Official ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ℗ & © AVD Digital & '96. All Rights Reserved.
Snovv - Chill
Snovv - Chill
3 mesi fa
Download or Stream "Chill" here: lnk.to/SnovvChill SNOVV on Instagram: instagram.com/fjollaraciii/ Directed by: Alban Selimaj Produced by: Rzon Lyrics: Snovv Mix & Master: Bergin Demaj Make up: Elza Gashi Published by AVD Digital Teksti: M’she veshun gjon n’tesha t’djemve E math kom alexander wang yeah N’dor shishe blunt me shije t’pemve Tu chill prej t shtunes deri t’premten Tu u sill rrugve hala Ner gjoma t zi,n’ulse mas Tas sem she,po um ke pa Tash po chilli veq n’mal Edhe dealin e bojm n’mal Tu e prit dillin me dal Daja rruges na ka nal Tha qe kena ra n radar Si kallxova qka kom nqont Po veq ja qita ni dark Edhe na tha rruga mar A un kesh rruges per me marr Tjetren e me qu ket qant Un pres paret per mi marr Une sdi qka o me hjek Qojna ron po qojna rrall Per mu jon ka hjekin tjert Ti me mu nuk bon pazar nah Un veq pare di me njeh Qeshtu um ka ra si zar yah Tjert me hjek e un me marr yah M’she veshun gjon n’tesha t’djemve E math kom alexander wang yeah N’dor shishe blunt me shije t’pemve Tu chill prej t shtunes deri t’premten Im the goat,kryt e fort capricorn Kom dasht pare prej se veten e kom njoft Sdu attention me mujt hiq nuk isha dok Spo du fam po du veq pare un me bo Gjith temen e kom bo Si kom ni qka mkan thon tu hec bashk me kohen Skqyri mrapa qka kom lon E tash jom tu i njek Qato qe andrra jon kon E tash jom tu i vesh Qato qe save i kom bo ishalla kurr sjom broke Se se di qka kom me bo Se du un veq ni rrog Se sdi qa me bo me to Dy rroga veq kjo qont E tri rroga i kom nto Qka do qe m’she tu gra So i rentit no no no
Majk ft. Butrint Imeri - Sa gjynah
Majk ft. Butrint Imeri - Sa gjynah
5 mesi fa
Stream or Download „SA GJYNAH“ by MAJK & BUTRINT IMERI here 🎧 Spotify: smarturl.it/SaGjynahMB/spotify Apple Music: smarturl.it/SaGjynahMB/applemusic iTunes: smarturl.it/SaGjynahMB/itunes Google Play: smarturl.it/SaGjynahMB/googleplay Amazon: smarturl.it/SaGjynahMB/az ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ Produced by RZON Written by Majk & Butrint Imeri Directed by Entermedia Published by AVD Digital ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ Majk on Instagram: instagram.com/Majkaveli Butrint on Instagram: instagram.com/Butrint_Official ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
R-JAN - MILANO
R-JAN - MILANO
6 mesi fa
Produced by: Big Deal Records Directed by: Valon Aziri DOP: Adonis Krasniqi Melody & Lyrics: R-Jan Find RJAN on Instagram: instagram.com/rjan_official/ © & ℗ RJAN & AVD Digital. All Rights Reserved.
Adrijana - Pasha Robt
Adrijana - Pasha Robt
7 mesi fa
Produced by: Nurteel Lyrics: Adrijana Executive producer:Jetmir Agaj & Ghulo
Big Papi - Gringo
Big Papi - Gringo
7 mesi fa
Produced by Nurteel Video by XL Films © & ℗ Big Papi & AVD Digital. All Rights Reserved.
Butrint Imeri ft. Gjiko - Bakllava
Butrint Imeri ft. Gjiko - Bakllava
9 mesi fa
Download / Stream "Bakllava": smarturl.it/toBakllava Produced by BIG BANG (REDBOX Entertainment) Written by Butrint Imeri & Gjiko Directed by Shaban Shabani Executive Producer: '96 Distributed by AVD Digital Butrint on Instagram: smarturl.it/ButrintOnInstagram Gjiko on Instagram: smarturl.it/GjikoOnInstagram ℗ & © AVD Digital & '96. All Rights Reserved.
Enis Bytyqi - Marak
Enis Bytyqi - Marak
10 mesi fa
Marak on Spotify: open.spotify.com/album/2KqLw0dbKo3LNr38sshal9 Marak ok iTunes: itunes.apple.com/us/album/marak-single/1440898077 Music & Lyrics: Enis Bytyqi Produced by Nurteel Executive Producer: Enis Bytyqi Instagram: instagram.com/enisbytyqiofficial/ Contact: contact@enisbytyqi.de ℗ & © AVD Digital & Enis Bytyqi. All Rights Reserved.
Butrint Imeri - Kush?
Butrint Imeri - Kush?
11 mesi fa
Download / Stream: avd.lnk.to/Kush Executive Producer: '96 Written by Butrint Imeri Music & Produced: RZON Directed by Shaban Shabani Published by AVD Digital Butrint on Instagram: smarturl.it/ButrintOnInstagram Butrint on Facebook: smarturl.it/ButrintOnFacebook ℗ & © AVD Digital & '96. All Rights Reserved.
Butrint Imeri - Alea
Butrint Imeri - Alea
Anno fa
Download / Stream: lnk.to/ButrintImeriAlea Executive Producer: '96 Written by Butrint Imeri Music & Produced: RZON Directed by Shaban Shabani Starring: Basma Bada (@basma_bada) Mix/Master: Lorenc Aliaj (Avaxus) & Bergin Demaj Butrint on Instagram: smarturl.it/ButrintOnInstagram Butrint on Facebook: smarturl.it/ButrintOnFacebook ℗ & © AVD Digital & '96. All Rights Reserved.
Butrint Imeri - Ma Chérie
Butrint Imeri - Ma Chérie
Anno fa
AVD Digital - smarturl.it/AVDdigital Music & Produced: BigBang (REDBOX Entertainment) Executive Producer: '96 Lyrics: Butrint Imeri & BigBang Download / Stream: avddigital.lnk.to/macherie Butrint on Instagram: smarturl.it/ButrintOnInstagram Butrint on Facebook: smarturl.it/ButrintOnFacebook ℗ & © AVD Digital & '96. All Rights Reserved.
Ermal Fejzullahu ft. Ledri Vula - Fshatarja ime
Ermal Fejzullahu ft. Ledri Vula - Fshatarja ime
Anno fa
AVD Digital - smarturl.it/AVDdigital Produced by: BIG BANG (REDBOX Entertainment) Lyrics by: Ilir Berani
Baby G - Mos u nal
Baby G - Mos u nal
Anno fa
AVD Digital - smarturl.it/AVDdigital Produced by: Cricket Music Music: Nurteel & Cricket Executive Producer: Jetmir Agaj Video: MAX Production Baby G on Instagram: instagram.com/babygee/ ℗ & © AVD Digital & Jetmir Agaj. All Rights Reserved.
Butrint Imeri - Xhanem
Butrint Imeri - Xhanem
Anno fa
AVD Digital - smarturl.it/AVDdigital Download or Stream "Xhanem": lnk.to/xhanem Music & Produced: BIGDEAL RECORDS Lyrics: Butrint Imeri Film by: Supercut Directed by: Besian Durmishi Producer: Adea Kelmendi Butrint on Instagram: smarturl.it/ButrintOnInstagram Butrint on Facebook: smarturl.it/ButrintOnFacebook ℗ & © AVD Digital. All Rights Reserved.
Lindon Berisha - Merri krejt
Lindon Berisha - Merri krejt
Anno fa
AVD Digital - smarturl.it/AVDdigital Music produced by: Darko Dimitrov Lyrics: Lindon Video by: BMA Brothers Directed by: Mert Arsllani Special thanks to: Mr.Rex Fashion © & ℗ REONE & AVD Digital. All Rights Reserved.
Butrint Imeri - Bella
Butrint Imeri - Bella
2 anni fa
AVD Digital - smarturl.it/AVDdigital Download / Stream "Bella": lnk.to/ButrintImeriBellaYP Music & Produced: BIGDEAL RECORDS Melody & Lyrics: Butrint Imeri & Nurteel Video: ENTERMEDIA Butrint on Instagram: smarturl.it/ButrintOnInstagram Butrint on Facebook: smarturl.it/ButrintOnFacebook ℗ & © AVD Digital. All Rights Reserved.
Butrint Imeri - Mona Lisa
Butrint Imeri - Mona Lisa
2 anni fa
AVD Digital - smarturl.it/AVDdigital Music: Pluto Lyrics: Butrint Imeri & Gjiko Directed by Valon Aziri Butrint on Instagram: smarturl.it/ButrintOnInstagram Butrint on Facebook: smarturl.it/ButrintOnFacebook ℗ & © AVD Digital. All Rights Reserved.
Butrint Imeri - Veç për mu
Butrint Imeri - Veç për mu
2 anni fa
AVD Digital - smarturl.it/AVDdigital Music: BigBang (REDBOX Entertainment) Lyrics: Gjiko Directed: Valon Aziri Butrint on Instagram: smarturl.it/ButrintOnInstagram Butrint on Facebook: smarturl.it/ButrintOnFacebook ℗ & © AVD Digital. All Rights Reserved.
Butrint Imeri ft. Elinel - Papa
Butrint Imeri ft. Elinel - Papa
2 anni fa
AVD Digital - smarturl.it/AVDdigital Music: Cricket Lyrics: Elinel Video: Puntor't Social Butrint on Instagram: smarturl.it/ButrintOnInstagram Elinel on Instagram: smarturl.it/ElinelOnInstagram Butrint on Facebook: smarturl.it/ButrintOnFacebook Elinel on Facebook: smarturl.it/ElinelOnFacebook ℗ & © AVD Digital. All Rights Reserved.
Shkenda Dubova - Ti me mu
Shkenda Dubova - Ti me mu
3 anni fa
AVD Digital - smarturl.it/AVDdigital Produced: REDBOX Entertainment Music: BIGBANG Lyrics: GJIKO
Nora Istrefi - Majëm
Nora Istrefi - Majëm
3 anni fa
AVD Digital - smarturl.it/AVDdigital Music & Produced: CRICKET Melody: NORA ISTREFI Mix & Master: MIXEY Video: ENTERMEDIA ℗ & © AVD Digital & Nora Istrefi. All Rights Reserved.
Lumi B - Aha aha
Lumi B - Aha aha
3 anni fa
AVD Digital - smarturl.it/AVDdigital Lyrics: Lumi B Music: BigBang Produced by: BigBang & Lumi B Video: Entermedia Lumi B on Instagram: smarturl.it/LumiBonInstagram BigBang on Instagram: smarturl.it/BigBangOnInstagram ℗ & © AVD Digital & Lumi B. All Rights Reserved.
GJIKO - HAJT HAJT
GJIKO - HAJT HAJT
3 anni fa
AVD Digital - smarturl.it/AVDdigital REDBOX Entertainment Music: BIG BANG Lyrics: GJIKO Directed by: Valon Aziri Video: MAX Production Facebook: smarturl.it/GjikoOnFacebook Instagram: smarturl.it/GjikoOnInstagram Twitter: smarturl.it/GjikoOnTwitter © & ℗ REDBOX Entertainment & AVD Digital. All Rights Reserved.
Butrint Imeri - Kanga jote
Butrint Imeri - Kanga jote
3 anni fa
AVD Digital - smarturl.it/AVDdigital Video: FILMNATION (instagram.com/FilmNation.al) Music: K MASTER & LYRICAL SON Lyrics: LYRICAL SON & GJIKO Butrint on Facebook: smarturl.it/ButrintOnFacebook Butrint on Instagram: smarturl.it/ButrintOnInstagram ℗ & © AVD Digital. All Rights Reserved.
Nora Istrefi - Sa t'kom dasht
Nora Istrefi - Sa t'kom dasht
3 anni fa
AVD Digital - smarturl.it/AVDdigital Music: Flori Mumajesi, Nurteel & Granit Gashi Produced: Massive Production Lyrics: Era Istrefi & Ergen Berisha Video: MAX Production ℗ & © AVD Digital & Nora Istrefi. All Rights Reserved. *** Teksti: A e ke dite? A e ke dite? Sa t'kom dashtê? X4 Okej, tash un ja nisa Storjen me tregu po nuk e di sa Muna mu permbajt se i ke ngu ata Tash jena un e ti nuk jena mo na Edhe pse un kurre nuk e dita Nuk jom kon prezente At'her kur kan ndodh krejt kto sende Mas shpines teme sene m'ke nxerr Sa ma larg sa ma larg rri papak Sa ma larg na rri papak sa ma larg sa ma larg rri papak, rri papak Sa ma nalt sa ma nalt pa ty tash Sa ma nalt na pa ty tash Sa ma nalt sa ma nalt pa ty tash Pa ty tash A e ke dite? A e ke dite? Sa t'kom dashtê? X4 Krejt qka une deshta o kon veq me m'dashte E me m'leju prap me tdashte Nuk po shkon mo ani nasht Ama tpremtoj qe kurre skom me tlendu Per ty e lendova edhe veten Pa ty se kom pa une jetën Pranoje ti t'vertetën Jena kon njo Sa ma nalt sa ma nalt pa ty tash Sa ma nalt na pa ty tash Sa ma nalt sa ma nalt pa ty tash Pa ty tash Se une mo spo du me tthon thirrem E as po du me t'thon n'guj birëm x2 A e ke dite? A e ke dite? Sa t'kom dashtê? X4 Oh Nuk kena kohe na mo Mu kthy o bo vone Per mu mos ta nin Per mu mos ta nin baby x2
GJIKO ft. MC Kresha - Edhe tri
GJIKO ft. MC Kresha - Edhe tri
3 anni fa
AVD Digital - smarturl.it/AVDdigital Directed: Valon Aziri - vimeo.com/valonaziri Lyrics: GJIKO & MC Kresha Beat: Smuht & BIG BANG Mix & Master: REDBOX Entertainment Facebook: smarturl.it/GjikoOnFacebook Instagram: smarturl.it/GjikoOnInstagram Twitter: smarturl.it/GjikoOnTwitter © 2015 RedBox Entertainment. All Rights Reserved.
Butrint Imeri - Eja Eja
Butrint Imeri - Eja Eja
3 anni fa
AVD Digital - smarturl.it/AVDdigital Music: CekicBeats Lyrics: Vig Poppa Video: Entermedia Butrint on Facebook: smarturl.it/ButrintOnFacebook Butrint on Instagram: smarturl.it/ButrintOnInstagram © 2015 Butrint Imeri. All Rights Reserved.
Lumi B - Hi Lumi
Lumi B - Hi Lumi
4 anni fa
AVD Digital - smarturl.it/AVDdigital Music: BIG BANG - instagram.com/BIGBANGBEATS Lyrics: Lumi B Mix & Master: REDBOX Entertainment Video: Entermedia Lumi B on Instagram: smarturl.it/LumiBonInstagram Lumi B on Facebook: smarturl.it/LumiBonFacebook Lumi B on Twitter: smarturl.it/LumiBonTwitter © 2015 Lumi B. All Rights Reserved.
Butrint Imeri - Merre zemren tem
Butrint Imeri - Merre zemren tem
4 anni fa
AVD Digital - smarturl.it/AVDdigital Music & Lyrics: Vig Poppa Mix & Master: REDBOX Entertainment Video: Entermedia Butrint on Facebook: smarturl.it/ButrintOnFacebook Butrint on Instagram: smarturl.it/ButrintOnInstagram © 2015 Butrint Imeri. All Rights Reserved.
Era Istrefi ft. Ledri Vula - Shume pis
Era Istrefi ft. Ledri Vula - Shume pis
4 anni fa
AVD Digital - smarturl.it/AVDdigital iTunes: smarturl.it/iShumePis Spotify: smarturl.it/sShumePis Music: BIG BANG - instagram.com/BIGBANGBEATS BIGBANG on Facebook: fb.com/BigBangRedBox Stash - Instagram: @RedBox_Music Lyrics: Era, BimBimma & Ledri Vula Styling: Yllka Brada Video: Pro...Video *** Lyrics: Me love the way you playin this Je shume i mire, po je shume pis Kur m'ngreh ti mu I cant resist But Imma forget that you ever existed X2 Oh my Krejt po vesin kush o qaj Tip fly big time I dont mind I foli me dore t'majt edhe hajt Se une nuk e du nese aj don per 1 nat jo Im not that kind, jo Nese don me kon e jotja Maspari be mine Dont be outta time An eye for an eye Mos m'ec n'ajr Thu qe ski kufi, ti testoj deri n'sky Ski me mujt me duru kshtuqe Bye bye bye bye Njekëm ti njekëm ti hajde prekëm ti prekëm Diqka ti vetëm veq vetëm Tu mos fol dekëm na dekëm Pse pe kthen kryt dej parëz ke tu mi lshu syte Pse pe kthen kryt dej parëz ke tu mi ngul syte Me love the way you playin this Je shume i mire, po je shume pis Kur m'ngreh ti mu I cant resist But Imma forget that you ever existed X2 Hajde rreziko Mos analizo Mos e qit guhen edhe syte mos i rrotullo Kjo vajza po don me dal problemi 101 Yes I'm the bastard Edhe ti pak nasty Kur jena me njoni tjetrin Dyt dokem fantastic Se jena real e jo plastic Nese jo sot, neser ka me ndodh thats it Yea, hajde pak ma knej Se qa je tu hup nuk ki ide Aha, se njo si une sun e gjenë Mos m'shti me t'njek se vet metë Really really really ti po thu je ma i miri? Gabimin e pare e bone Kape nisja prej fillimit Prit prit pak ki me prit prit gat Sjom si derë qe ka me tu qel Rrak tak tak tak *** © 2015 Era Istrefi & Ledri Vula. All Rights Reserved.
Gjiko - Si me def
Gjiko - Si me def
4 anni fa
AVD Digital (www.avddigital.com) Produced by: RedBox Entertainment Lyrics: Gjiko Co-Hosting: Arber Qeta Video: Imagine Films Facebook: smarturl.it/GjikoOnFacebook Instagram: smarturl.it/GjikoOnInstagram Twitter: smarturl.it/GjikoOnTwitter © 2015 RedBox Entertainment. All Rights Reserved.
Nadi ft. Baboo Darabuka & Gazu & DJ Benity - A e din sa shume te dua
Nadi ft. Baboo Darabuka & Gazu & DJ Benity - A e din sa shume te dua
4 anni fa
Video by ASHA Music & Arrangement: Sajmo Artists: Nadi & Baboo Darabuka & Gazu & DJ Benity
Era Istrefi - Njo si ti
Era Istrefi - Njo si ti
4 anni fa
AVD Digital (avddigital.com) iTunes: smarturl.it/iNjoSiTi Spotify: smarturl.it/sNjoSiTi Produced by: BigBang & Stash Video: MaxProduction Melody: Era Istrefi Lyrics: Era Istrefi & Lumi B Mix & Master: RedBox Entertainment Make up: Arber Bytyqi Styling: Nita Istrefi © 2015 Era Istrefi. All Rights Reserved.
nikos demourzidis
nikos demourzidis - 5 ore fa
die chillen in griechenland ;)
QUEEN girl
QUEEN girl - 7 ore fa
🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱WOW NICE 🥵🥵🥵😳🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱😳👌🏼👌🏼👌🏼👌🏼🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱NICE 🥵🥵🥵🥵🥵
Hélène Ibrahim
Hélène Ibrahim - 8 ore fa
I'm falling in love with Albanian songs love from Belgium<3
Nertila Bitra
Nertila Bitra - 10 ore fa
Shum bukur zemër
STUFF MONKEY
STUFF MONKEY - 10 ore fa
Da muss ich los was für Huendreck !
Internet Rreshen
Internet Rreshen - 11 ore fa
😍😍😚💋💋❤ Eglanëtina 😙
Internet Rreshen
Internet Rreshen - 11 ore fa
💋💋💋❤❤
no u
no u - 13 ore fa
love Albanian music, greetings from Bulgaria ❤️🇦🇱🇧🇬
The Spy
The Spy - 15 ore fa
flija dhe pite ma i miri sa ushqimet tjera
Elsa Safko
Elsa Safko - 16 ore fa
Pissss 🙈🙈🙈🙈🙈🙈
Erjon Gashi
Erjon Gashi - 18 ore fa
edhe ni bashkpunim ju lutem 👍
Ida Aida
Ida Aida - 19 ore fa
Shum Shum bukur i ka musiket bravoooo nish
ArdBossi 1
ArdBossi 1 - 22 ore fa
Hi Lumi
albania ksrt
albania ksrt - 22 ore fa
bum
albania ksrt
albania ksrt - 22 ore fa
sa qynah per majkun
Bekim Hamza
Bekim Hamza - 22 ore fa
Nuk e kisha dëgjuar kurrë, po tani i dëgjoi gjithmon këngët e butrintit, e do thoisha vidio klipet më të bukura nga të gjithë
Tiku Haxhai
Tiku Haxhai - Giorno fa
Kjo kenge pershtatet ne cdo kohe dhe sa vite do kalojn munder dhe shekuj do kendohet jam e cmendur paskeyyre kengve qe kendon butrint i kercej me burrin tim keto kenge gjithmon je namber one bravoooooo eva
Ledi Islamaj
Ledi Islamaj - Giorno fa
O butrint desha me t'thon dicka pse e ke ndryshu stilin e flokeve 😅
jana marke
jana marke - Giorno fa
Digje 🙌🏼🔥🇦🇱
Samedd Maloku
Samedd Maloku - Giorno fa
Motra ime quhet alea shum u gzu kur ka THAN aLea
Beqiraj 123
Beqiraj 123 - Giorno fa
💑💑💑💑💑💑💑💑💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖
Halmurat Leiberov
Halmurat Leiberov - Giorno fa
Я бы ее трахнул!!! 🍑
Real_ Riki
Real_ Riki - Giorno fa
Degjohet akoma nga shqipet dhe ne 2019 ky hiit
Ylber Gashi
Ylber Gashi - Giorno fa
2019 najkush? na mungon old gjikoo
Viola Bajrami
Viola Bajrami - Giorno fa
kush e dëgjon 2019like
Shpresa Memish
Shpresa Memish - 2 giorni fa
E Fantasy
Besi Besmir
Besi Besmir - 2 giorni fa
Si kenga e justin
Agron Kurtishi
Agron Kurtishi - 2 giorni fa
Coeas ure szcnvhdkl ui mluer 071349378
Agron Kurtishi
Agron Kurtishi - 2 giorni fa
Šta ako nisi osetio sam kako si šta radiš jesi dobar predobre slike specijalnih ako je Babush ja ka nxon numrin
desara ceraku
desara ceraku - 2 giorni fa
Super hit🤗
alb ania
alb ania - 2 giorni fa
alb ania
alb ania - 2 giorni fa
Mire butrint imeri xhanem❤
alb ania
alb ania - 2 giorni fa
Te uroj shum fat😘
alb ania
alb ania - 2 giorni fa
Shum bukur😘🤩😍
Elira Morina
Elira Morina - 2 giorni fa
😇😇😘😘😍😍
Diar Jomaa
Diar Jomaa - 2 giorni fa
Vertrau mir Dass du noch nie eine Frau wie sie Gesehen hast Ey Mama, ey Mama (prrra) Ich dachte immer, dass es Frauen wie (Traum) Sie nur in meinem Traum gibt (im Traum) Kann nicht glauben, wie du aussiehst Alle Augen auf sie Meine Augen auf sie Kauf' ihr Gucci und ich Kom menu që je veç ondërr E tash t'kom afër Jena qut deri në katër Veç a ki dashuri Ça po don Porsche, Bentley, Maybach Zemër, ça, ça, ça (oh, ça, ça, ça) Dance with me all night long Zemër, ça, ça, ça (oh, ça, ça, ça, ey) Se ma chérie ti je (prrra) Frymën po ma vjedh S'muj pa ty un, du bist mein Schatz (Schatz) Shkojna diku larg e bojna bam, bam Kur po t'shoh unë ty u bona Van Damme (ey) Menen veç te ti unë e kom (e kom) Se ma chérie ti je (uh-oh) Ma e nxehtë se kjo verë (ja, ja) Kejt na mush ti jetë Ti po m'thirr, ti po m'thirr (ja, ja) Ich frag' sie nach ihrem Namen Sie sagt: „Dashuri“ (eywa) „Verbringst du mit mir die Nacht?“ Und sie sagt „Ja“ zu mir Ich dachte immer, dass es Frauen wie Sie nur in meinem Traum gibt Kann nicht glauben, wie du aussiehst Alle Augen auf sie Meine Augen auf sie (prrr) Ça po don Porsche, Bentley, Maybach Zemër, ça, ça, ça (ooh, ça, ça, ça) Dance with me all night long Zemër, ça, ça, ça (prr, ah) Sie will 'ne Roli haben Will Designer tragen aus Italia Ja, sie hat so viel verlangt (ey) Doch ist mir scheißegal, ist mir scheißegal Mann, ich geb' es aus, denn du bist mein Diamant All I need in my life is sex Baby please be my girlfriend Kafa Karussell, Session im Hotel 'Til six in the morning Rri me mu, rri me mu, baby Zeige dir die Sterne heute im Phantom Rri me mu, rri me mu, baby Ich werde dich vernaschen, so wie Eurocrem (prr) Kom menu që je veç ondërr E tash t'kom afër Jena qut deri në katër Veç a ki dashuri Rri me mu, rri me mu, baby Rri me mu, rri me mu, baby
itsMarvo
itsMarvo - 2 giorni fa
Erst Mero, Fer, Sero el kecko jetzt iMeri ?? :D
andjela mitic
andjela mitic - 2 giorni fa
Butrint😍🤤🤤🤤🤤
Hida Gjemali
Hida Gjemali - 2 giorni fa
nimo mein zemer tedua
Alkida Cerka
Alkida Cerka - 2 giorni fa
Kujt i pelqen butrinti like
E Potter
E Potter - 3 giorni fa
Listening to her old songs and realising that this girl is losing her originality 😕 She needs better management or else she'll go downhill.
Tina Doko
Tina Doko - 3 giorni fa
Bravo zemer je super si yllllllliiiii kenge shum e bukur
 - 3 giorni fa
je yll o trint i love iu
LaKatarina Kroatin
LaKatarina Kroatin - 3 giorni fa
Greetings from Germany 👍👌
Maksim Maxi
Maksim Maxi - 3 giorni fa
butrint je ma miri nven 👑👑👑👑
Chipmunks
Chipmunks - 3 giorni fa
Like nese ju pelqen butrinti klikoni linkun. it-videos.org/8e7vPFJCd3U-video.html
Chipmunks
Chipmunks - 3 giorni fa
Wenn du die song libst klick die link. it-videos.org/6rnLXJoh6Uk-video.html
Chipmunks
Chipmunks - 3 giorni fa
Like nese ju pelqen butrinti klikoni linkun. it-videos.org/6rnLXJoh6Uk-video.html
Admiralda Gaba
Admiralda Gaba - 3 giorni fa
Super super
Abcax Abdb
Abcax Abdb - 3 giorni fa
bravo trinti
Gersi Bruci
Gersi Bruci - 3 giorni fa
Bashkpunimi me i forte i vitit 😍😍🤩🤩♥️♥️♥️
Rawiwan maniin
Rawiwan maniin - 4 giorni fa
I from Thailand🇹🇭🥰 I love Albania song🇦🇱❤
Bendii Gashi
Bendii Gashi - 4 giorni fa
te dua shum buntrint
Bendii Gashi
Bendii Gashi - 4 giorni fa
tu uroj sukse fat lumtri te gjitha tmirat ne jet
Linda Domgjoni
Linda Domgjoni - 4 giorni fa
❤❤😍😍
Hazbi Lami
Hazbi Lami - 4 giorni fa
Je i madh Butrint✌👏👋
Bakaal Abdi
Bakaal Abdi - 4 giorni fa
Great song From Somalia.
GJENDI
GJENDI - 4 giorni fa
Kush ma ban subscribe zoti i shperbleft me qka doni ju faleminderit per mirkuptim
DRILON MURATI
DRILON MURATI - 4 giorni fa
❤❤❤❤❤❤
i love you justin
i love you justin - 4 giorni fa
Krenar gjithmon me ty butrint imeri❤❤❤😍😘💋
zemrat9297
zemrat9297 - 4 giorni fa
BRAVO SHUM KENGE E BUKUR 💜❤👍👌
Erjon Gashi
Erjon Gashi - 4 giorni fa
hale degjohet ky hit
Nutzer Google
Nutzer Google - 4 giorni fa
When nimo said „ ich werde dich vernaschen so wie eurocream“ i feel it .. 😋
Nutzer Google
Nutzer Google - 4 giorni fa
Die meisten liken das video eh nur wegen nimo 🤔
Erjon Gashi
Erjon Gashi - 4 giorni fa
vav hale degjohet kjo kang oj nora mae bukra estraded
Marinela Kanto
Marinela Kanto - 4 giorni fa
😘😘
erisa sulo
erisa sulo - 4 giorni fa
LIKE KUSH E PELQEN SI KENGETAR BUTRINTIN 😍😍😘😘❤❤👑👑👑👑
Bts Beta
Bts Beta - 4 giorni fa
Guzel bir sarki😍😚😘😙👍❤
Admir Lleshaj
Admir Lleshaj - 4 giorni fa
2019💥💥💥💥💥
mashamefco
mashamefco - 4 giorni fa
Bravo🍀💚🍀👍 Respect
leo Vond
leo Vond - 5 giorni fa
Vllavi Feros 🤮
Edra Beci
Edra Beci - 5 giorni fa
Kyt kang e ka ba ne shkoder dhe une jam shkodrane I love you ❤❤❤
Edra Beci
Edra Beci - 5 giorni fa
Je super kengtar👍👍👍👍
Eugen Berzani
Eugen Berzani - 5 giorni fa
cfare po thote xhanem
Edra Beci
Edra Beci - 5 giorni fa
Jam fansja jote ❤❤❤❤
Madona Ylli
Madona Ylli - 5 giorni fa
Shume ze I bukur 👏
Denisa Deni
Denisa Deni - 5 giorni fa
Super keng suksese te metejshme
Megi Balika
Megi Balika - 5 giorni fa
2019
BRAWL STARS PRO PLAYER
BRAWL STARS PRO PLAYER - 5 giorni fa
8 milly😍😍
Fjolla Cacaj
Fjolla Cacaj - 5 giorni fa
Majki trinti hallall na knaqt
anjeza Brahaj
anjeza Brahaj - 6 giorni fa
je ma i miri butrint
Hey subtitles
Hey subtitles - 6 giorni fa
If Kim k and Jlo had a sister. I love u Nora from South America ❤❤👋
Batuhan Scelen
Batuhan Scelen - 6 giorni fa
Ich wäre gerne auch in nimos träumen
Hysen Qoqaj
Hysen Qoqaj - 6 giorni fa
❤❤❤❤❤🔥🔥🔥🔥🔥
Roberto Lombardo
Roberto Lombardo - 6 giorni fa
💓💓
Geht dich Nix an
Geht dich Nix an - 6 giorni fa
Heftig jungs bis nexte Woche 😘
Lefter Pleparaku
Lefter Pleparaku - 6 giorni fa
DREAM GIRL❤️❤️❤️
Beauty Boy
Beauty Boy - 6 giorni fa
Still a hit .Like kush e degjon dhe sot.👍🌟
Aaclortt
Aaclortt - 6 giorni fa
🇮🇹❤🇽🇰❤🇦🇱
vlorxxhysenii
vlorxxhysenii - 6 giorni fa
😍😘😘
arash attosh
arash attosh - 6 giorni fa
Love somlai🇸🇴
klodi aliaj 2019
klodi aliaj 2019 - 6 giorni fa
🔥🔥
Ana Maria
Ana Maria - 6 giorni fa
❤✌
lindaa linda
lindaa linda - 7 giorni fa
Ty tka dal era...sa e ki listen e burrave( dashnorve) qe je shku Tash kan dal kengtare ma tmira ❤❤❤❤❤tayna❤❤❤❤❤❤ 100 mij hise ma e mir se ti
Niki Jafuq
Niki Jafuq - 7 giorni fa
👍👍👍👏👏👏👏⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️super shum e mir Rrespekt
Henna Hasani
Henna Hasani - 7 giorni fa
A o naj kush 2019 🤣🤣
Meryam Zakraoui
Meryam Zakraoui - 7 giorni fa
💓💓💓💓💓💓😍😍😍😍😍
Arjola Kallaqej
Arjola Kallaqej - 7 giorni fa
Prsh jam vajza e zonjes qe ka faqen...Jam 12 vjeç dhe me pelqen shuuume Butrint Imeri 😊 😊
Resa Uka
Resa Uka - 7 giorni fa
Bm
Aless
Aless - 7 giorni fa
😍